• Blog •

Nosovo-ústne vrásky alebo tiež nasolabiálne vrásky, ktoré sa tiahnu od nosa k ústam, trápia množstvo žien, ale i mužov. Dôvodov, prečo vznikajú, môže byť viacero – od genetiky, cez prirodzený proces starnutia, až po každodenné, opakované mimické pohyby tváre, ktoré si ani neuvedomujeme. Ak aj vás trápi tento typ vrások, vedzte, že existuje riešenie – bezbolestné a cenovo dostupné, ale hlavne efektívne. Zabudnite na invazívne zákroky a drahé kozmetické produkty, namiesto toho vyskúšajte cvičenie tvárovej jógy.
Vrásky na lícach sú súčasťou prirodzeného procesu starnutia, no rovnako prirodzené je aj to, ak chcete tento proces spomaliť a vrátiť svojej pokožke mladosť, pružnosť, objem a predovšetkým zdravý vzhľad. Ak hľadáte riešenie, ktoré by vás spoľahlivo zbavilo problému s vráskami, a to nielen tými na lícach, ale nechcete podstupovať invazívne zákroky či investovať do drahej kozmetiky s nejasným výsledkom, cvičenie tvárovej jógy môže byť presne to, čo hľadáte.
Vrásky medzi obočím patria k najviac viditeľným prejavom starnutia našej pokožky a môžu rovnako potrápiť ženy, ako aj mužov. Hoci ide o prirodzený proces, nie je nič zlé na tom, ak ho túžite trochu spomaliť. Čoraz viac ľudí hľadá spôsoby, ktoré by im umožnili udržiavať si pleť mladú a krásnu čo možno najdlhší čas. Niekto dá prednosť invazívnym zákrokom, niekto iný siahne po drahých kozmetických produktoch. No existuje aj iné, oveľa prirodzenejšie a menej finančne náročné riešenie – pravidelné cvičenie tvárovej jógy.
V dnešnej dobe azda všetci hľadáme stále nové spôsoby, ako zlepšiť starostlivosť o svoje telo i dušu a viesť tak zdravší a spokojnejší život. Spolu s týmto trendom stúpa aj záujem o inovatívne metódy na udržanie zdravej a krásnej pleti. Jednou z takýchto metód je aj tvárová jóga, revolučný prístup zameraný na spevnenie svalstva v oblasti tváre a krku a celkové omladenie pleti. Čo je však ešte dôležitejšie, ide o neinvazívne riešenie problému s vráskami, ktoré zdôrazňuje prirodzený potenciál našej pokožky a svalstva. Pokiaľ teda túžite po prirodzenom a účinnom spôsobe, ako sa zbaviť vrások, face yoga môže byť presne to, čo hľadáte.
Hoci sú vrásky prirodzenou súčasťou našich životov, hoci v sebe skrývajú všetky naše príbehy, skúsenosti i spomienky, je rovnako prirodzené aj to, že chceme tento proces starnutia pokožky aspoň trochu spomaliť a čo najdlhšie si udržať pleť hladkú, pružnú a predovšetkým zdravú. Dnes už našťastie existuje veľa možností, ako vyhladiť vrásky. Niekto sa rozhodne pre injekčné výplne, niekto pre chirurgický zákrok, niekto investuje do drahej kozmetiky. Ale existuje aj iné, neinvazívne, cenovo dostupné a zároveň efektívne riešenie na vyhladenie vrások. Je ním pravidelné cvičenie tvárovej jógy.
Vrásky sú neoddeliteľnou súčasťou procesu starnutia našej pokožky, no zároveň sú aj symbolom skúseností, ktoré nám život prináša. Každá vráska na tvári má svoj vlastný, jedinečný príbeh – príbeh smiechu, slnečných dní, smútku i premýšľania.

Registrácia

Miesto je rezervované až po uhradení zálohy 10€ na číslo účtu, ktoré vám bude zaslané mailom po dokončení registrácie.