• Blog •

Hoci sú vrásky prirodzenou súčasťou našich životov, hoci v sebe skrývajú všetky naše príbehy, skúsenosti i spomienky, je rovnako prirodzené aj to, že chceme tento proces starnutia pokožky aspoň trochu spomaliť a čo najdlhšie si udržať pleť hladkú, pružnú a predovšetkým zdravú. Dnes už našťastie existuje veľa možností, ako vyhladiť vrásky. Niekto sa rozhodne pre injekčné výplne, niekto pre chirurgický zákrok, niekto investuje do drahej kozmetiky. Ale existuje aj iné, neinvazívne, cenovo dostupné a zároveň efektívne riešenie na vyhladenie vrások. Je ním pravidelné cvičenie tvárovej jógy.
Vrásky sú neoddeliteľnou súčasťou procesu starnutia našej pokožky, no zároveň sú aj symbolom skúseností, ktoré nám život prináša. Každá vráska na tvári má svoj vlastný, jedinečný príbeh – príbeh smiechu, slnečných dní, smútku i premýšľania.
Zdravie, zdravý životný štýl, starostlivosť o telo i dušu – to všetko sa dnes stáva neoddeliteľnou súčasťou našich životov. A spolu s tým sa zvyšuje aj záujem o inovatívne metódy, ktoré prispievajú k udržaniu krásnej, mladej a zdravej pleti. Kým niektoré ženy siahnu po drahej kozmetike, iné dávajú prednosť invazívnejším procedúram. No existuje aj neinvazívne, finančne nenáročné a pritom naozaj efektívne riešenie. Je ním tvárové cvičenie, zamerané na využitie prirodzeného potenciálu nášho svalstva a pokožky.
V dnešnom svete kladieme stále väčší dôraz na zdravie, zdravý životný štýl a pravidelnú starostlivosť o telo i dušu. Spolu s týmto trendom sa však zvýšil aj záujem o inovatívne prístupy k udržaniu zdravej a krásnej pleti. A práve k týmto prístupom patrí aj tvárová gymnastika, revolučná metóda, ktorá dokáže nahradiť drahé a invazívne procedúry a zameriava sa, práve naopak, na prirodzený potenciál našej pokožky a svalstva. Ak teda túžite po neinvazívnom, prirodzenom a účinnom riešení na udržanie krásnej a zdravej pleti, možno práve tvárová gymnastika je to, čo hľadáte.

Registrácia

Miesto je rezervované až po uhradení zálohy 10€ na číslo účtu, ktoré vám bude zaslané mailom po dokončení registrácie.